„Am a%€i₩ de durere!”

Haha, ce nebună, o să spuneți
Dar, cam acesta este adevărul despre experiența nașterii naturale.

Totul a început cu „vrei să facem un bebe?”
Aceasta a fost a doua invitație care m-a emoționat. Și, am zis DA și de această dată.
A urmat zile în care așteptam celebrele două liniuțe și ele nu au întârziat să apară. Emoționant, fluturași în stomac și prima vomă de la cappuccino în aceeași zi.

Și de atunci am dat startul celei mai mari aventuri ale vieții noastre.
Dacă Andrei se baza pe „totul e la fel, doar că ai burtă”, ei bine eu am intrat într-o continuă cercetare. Mă pregăteam de naștere din prima zi când  am aflat că sunt însărcinată
Așa-s eu, mereu fug înaintea trenului.
Am citit cărți, am participat la cursuri online, ascultam experiențele prietenelor mele care deja aveau copii, pentru că voiam cu tot dinadinsul să fiu pregătită pentru ce avea să urmeze.
Doar că socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea de la târg, avea să aflu aceasta când m-am trezit din visul mamei perfecte – la realitatea unei femei cu un copil în brațe, care plânge mult.
Stres, stres, stres

Cum am depășit aceste momente, ce am învățat în primele zile cu bebe acasă și ce continui să descopăr și cu ce probleme dau piept(la propriu ) și acum, o să împart cu voi. Pentru că pe mine m-a ajutat să fiu conectată cu prietenele mele!
Din acest motiv, o să scriu despre experiențele mele și ale lor și vom încerca să îți fim alături sau să schimbăm păreri cu tine, dacă ești tânără mămică sau în devenire.

Ajută-mă să știu ce întrebări te neliniștesc acum. Despre ce ai vrea să scriu primul articol la acest subiect?

Bisous

Photo credit de Karly Santiago pe Unsplash

Împarte cu prietenii
22Shares

2 Comments

Lasă un răspuns