tu nu ești okay dacă ești okay

„Privește în jurul tău. Câți cunoscuți crezi că sunt stabiliți? Probabil al dracului de mulți. Cumva te enervează acest gând care te macină, uneori. Deseori. Cunoscuții tăi au reușit și au o relație okay, au obținut un job okay, se bucură de prieteni okay, și în general au o viață okay. De ce? Pentru că okay este confortabil. Okay plătește facturile, și prevede un pat călduros la noapte. Mulți dintre cunoscuții tăi se simt bine cu o viață okay, dar știi ceva? Asta e okay
Dar, okay nu este palpitant, nu este nici pasiune, nu este o viață care o să te facă să tremuri când o să îți aduci aminte. Ce mult m-am schimbat! De neuitat… Okay nu este motivul pentru care tu riști absolut tot ce ai obținut pentru o mică șansă că ai putea obține ceva minunat ce s-ar putea întâmpla.

Crede-mă… viața este prea scurtă pentru a pierde sfârșiturile a ceea ce putea fi, pentru sentimente ce nu au fost lăsate să fie spuse cel puțin, să fie trăite, pentru gesturi ascunse în pumni strânși și dinți scrâșnind. Așa că, ia naibii atitudine odată! Cumpără biletul acela de avion, trimite mesajul acela ̶c̶̶r̶̶e̶̶d̶, sunt sigur că te plac, vrei să ieșim la un suc?, știi, am greșit, îmi pare rău, condu toată noaptea ca să vezi pe cineva dimineața. Nu îmi pasă dacă asta te face vulnerabil, și crede-mă că nici altora nu le pasă precum îți imaginezi tu. Da, aceasta te poate expune. Atunci fă-o, expune-te așa cum ești cu adevărat. Lasă viața să te umple de durere, de fericire; las-o să te schimbe, las-o să te învețe. Las-o să te inspire, las-o să te distrugă, apoi tot ea să te adune la loc. Altfel.
Era timpul să ți-o spună cineva, ești aici pentru a-ți risca inima, ciuvak. Te rog să nu uiți de asta niciodată. Te rog să nu uiți nici că mereu, dar absolut mereu iubirea este răspunsul.”


– scrisoare pentru mine când devin okay

Photo by Pawan Kawan on Unsplash

Împarte cu prietenii
78Shares

Lasă un răspuns