Toamna aceasta se poartă ce se simte

Toamna aceasta m-a prins la Paris
Și, mai mult ca niciodată am avut nevoie să îmi eliberez garderoba. Pentru mine această terapie funcționează de fiecare dată. Haine noi și o tunsoare, și sunt pe cale să îmi schimb viața

Ei bine, mă cam deprimau hainele care îmi erau largi, fără culoare, doar negru, alb și sur, ceea ce mă făceau să fiu tristă fără motiv. Acuma dacă stau bine să mă gândesc, nu este vina hainelor, mai mult era vorba de mine că le-am asociat cumva cu perioada sarcinii, alăptării și nu mă vedeam deloc sexy în ele. Așa că într-o zi le-am luat frumușel și le-am împachetat, sortat și le-am împărțit, în funcție de starea lor. Așa am reușit să fac spațiu mai mult(you know what I mean ) în garderobă, dar și să descopăr că eu am piese vestimentare care se potrivesc perfect cu toamna aceasta care încă ne ține departe de ieșirile obișnuite.

Cele șapte piese esențiale din garderoba mea în această toamnă
Cum încă alăptez și îmi doresc să continui până la un an al Kirei, cămășile sunt un must have oriunde nu aș pleca. Trebuie să menționez că nu îmi plac sutienii de alăptare, fapt pentru care folosesc bustierele, și nici bluzele, tricourile sau puloverele pentru alăptare. Mi se par lipsite de stil și tare greu găsesc ceva care să îmi fie pe plac, iar prețul pentru ele sunt exagerate pentru simplul motiv că au un fermoar în plus Iată de ce cămășile m-au salvat până acum, iar în toamna aceasta am de gând să mai achiziționez câteva, dar să fie din bumbac, mai călduroase pentru timpul rece care iaca-iaca ne bate la ușă. Până atunci, am liber să le folosesc și ajustez pe ale lui Andrei, după bunul meu plac.

Ceea ce ține de încălțăminte cred că și toamna aceasta bocancii mei negri cu platformă rămân a fi preferații sezonului și purtați prin orașele care am planificat, dacă o fi să fie, să le vizităm. Îmi plac enorm pentru că îmi scot în evidență picioarele, le fac să pară ceva mai lungi decât sunt, și din cauza că au platformă îmi și dau o notă de talie mlădioasă. Iar cel mai important – sunt comozi, pot să îi combin cu orice blugi sau leggins și sunt ușori ca o pană, contrar primei impresii.

Cel mai mult îmi place să îi port cu blugii Mango, model jeansi mom, care au culoarea unui albastru deschis  și îmi provoacă o stare faină, de puștoaică, și dispoziție instantă – chiar dacă la noi plouă în fiecare zi și soarele ne lipsește mult de tot. Însă, trebuie să recunsc că am pus ochiul și pe o pereche de ghete Liu Jo – taaaaaaaare atractivi pe care i-am văzut pe magazinul online answer. Sunt absolut pe stilul și gustul meu. Acuma na, a mai rămas să strâng niște bănuți la pușculiță pentru această achiziție Dacă vreți să vă îmbolnăviți și voi, vă las chiar aici un link – vezi aici.

Pentru că în ultima săptămână timpul s-a răcit brusc – am scos și paltonul din dulapul de iarnă, care negreșit va fi purtat cam 80% din promenade purtat în această toamnă. Ce-i drept, acestui palton, abia acum i se potrivește orașul, Paris mon amour. Se încadrează perfect străzilor înguste medievale din piatră și cafenelelor haut couture, iar ca să fiu total din poveste, desigur că am și o beretă la activ și un fular care se combină perfect cu cămășile viu colorate din bumbac.

Beretele mi-au plăcut mereu, doar că până acum nu prea am știut cum să le combin. La Paris am învățat un pic din finețea purtării elegante și casual, precum și posibilitatea de a le combina pe amândouă reușit. Oriunde nu m-aș muta, hainele le cumpăr online(cu atât mai mult acum). Îmi place această cultură a comenzilor online, când poți să probezi și să îți alegi ce ți se potrivește și achiți doar pentru ele, iar pentru celelate cumpărături care fie nu îți vine mărimea, fie nu se aranjează cum te-ai așteptat, le faci returul fără probleme.

Haha, să nu uit. Pe lângă articolele mele vestimentare, trebuie să recunosc că îmi este mai mare dragul să cotrobăiesc și prin dulapul soțului Anul acesta va fi mai greu să iau ceva cu împrumutul, înafară de cămăși, de altfel puloverele lui sunt slăbiciunea mea. Iată de ce, mereu îl încurajez să investească în hanorace, cardigane, flanele și fulare călduroase
Știu că poate este un an mai greu pentru noi, tocmai din acest motiv propun ca, indiferent de cum se vor aranja lucrurile, astrele și restricțiile din această toamnă, să purtăm ceea ce simțim noi că ni se potrivește. Pentru că noi contăm cel mai mult. Noi pe noi.

Bisous

Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020, ediția 21
Photo credit de pe answear.ro și arhiva personală, editate pe canva.com

Împarte cu prietenii
91Shares

3 Comments

Lasă un răspuns