Harta cerului sau cum să faci o inimă să tresară de bucurie

Long time no see… sau, ciubotar fără ciubote Exact așa mă simt și eu pentru că scriu pentru toți și nu mai am niciodată timp suficient pentru blogul meu. Însă, am atâtea de împărtășit cu voi! Tot îmi setez ca scop să scriu despre copywriting și să vă învăț gratuit cum se scrie pentru comercial cu emoții, în ciuda multora
Nu știu când, dar o s-o fac și pe asta!

Acum aș vrea să vă povestesc despre Laboratorul de stele și cu ce mă ocup mai exact de la un timp. Ei bine, credeam că voi fi unica care se ocupă în Moldova cu harta stelelor sau harta cerului din ziua în care te-ai născut. Am crezut. Punct.

Pentru că nu sunt singura cu această idee genială, zic hai să mă deosebesc prin ceva atunci :)))
Prin ce aș fi eu mai bună ca ceilalți prestatori? Vreau să cred că prin text și mizez pe designul acestor hărți de care se ocupă bunul meu prieten – Valic.

Acuma o să răspund la cele mai frecvente întrebări despre ce înseamnă tabloul Harta cerului:

1. Harta cerului sau Harta stelelor reprezintă imaginea cerului dintr-o zi din trecut pe care vrei să o păstrezi și personalizezi. Această dată poate fi ziua în care te-ai născut/s-a născut o persoană dragă, ziua în care te-ai cunoscut cu iubitul/iubita, ziua în care… orice zi are o hartă a cerului!

2. Chiar e adevărat că cerul corespunde cu acea zi?
ABSOLUT! Așa ar trebui să fie la toți prestatorii de acest serviciu, deși nu garantez asta pentru ei :))
De altfel, dacă ar fi un cer oricare, preluat ca o imagine de pe nenea google, a putea face acest design oricine. Prin asta și este deosebit, noi lucrăm pe un soft care ne permite să extragem imaginea în calitate pentru print, după care prelucrăm designul.

P.S
dacă vreți să faceți designul singuri, este explicat pe google cum să vă reușescă și de cât tim aveți nevoie pentru asta.

3. De ce informații este nevoie pentru a da comandă?
Avem nevoie de:
data (ziua, luna, anul) nașterii/cunoștinței
numele persoanei/persoanelor dacă e pentru cuplu
locul (de exemplu: Moldova, Chișinău)
– opțional: textul, dacă vrei să transmiți tu un mesaj sau mă poți lăsa pe mine să scriu ceva personalizat.

4. Faceți livrare?
Da, facem livrare și e gratuită pe teritoriul orașului Chișinău. Deci puteți comanda pentru a face o surpriză la o zi de naștere, aniversare.

P.S
Harta Cerului este un cadou fantastic pe care îl puteți dărui la nuntă/înscriere/logodnă.

4. Ce dimensiuni au tablourile?
Recomandăm dimensiunile: 30×42 (cm), 60×40 (cm) sau 50×70 (cm). Însă, putem face și la comandă cam orice dimensiune vă doriți.

5. Care este prețul lor?
30×42 (cm) – 520 lei
60×40 (cm) – 710 lei
50×70 (cm) – 990 lei
Acesta este prețul pentru designul clasic, standart. Pentru designuri mai complicate, prețul este diferit și o să îl indic, de fiecare dată, pe pagina de facebook și instagram.

Acestea fiind spuse, vă doresc tuturor ca jobul vostru să fie și pasiunea voastră! Asta ar însemna să avem produse de calitate și oameni fericiți.

Bisous

Prin comanda acestui tablou susții un artist, o afacere mică din Moldova, un producător autohton de rame și o familie care poate sta acasă. Acasă în Moldova.

Împarte cu prietenii
49Shares

Lasă un răspuns