Vrei să dormi bine în timpul sarcinii – ia-ți o pernă, mamasita!

Îmi aduc aminte cu drag de perioada în care am fost însărcinată. De fapt, am fost însărcinați
Andrei a trecut alături de mine prin toate simptomele, chiar i-a crescut și lui burta!
Cele 9 luni de sarcină au fost plăcute pentru că am călătorit mult și m-am odihnit pe măsură. Eu am fost ascultătoare când toate mămicile mi-au spus la unison ”Profită acum și dormi cât încape! Crede-ne că după ce naști o să ne mulțumești!” Eu vă mulțumesc, fetelor! Doar că trebuia să mai deschideți parantezele și să îmi spuneți că toată hodina asta – nu o să mă ajute pentru mult timp

Totuși, ceea ce mi-a lipsit în ultimile două luni de sarcină și în perioada alăptării a fost o pernă magică! Eu m-am foit în toate pernele existente din casă și îmi căutam mereu un culcuș confortabil fără să bănuiesc că există perne speciale pentru femei însărcinate și cele care alăptează. Ei bine, în acea perioadă noi și ne mutasem la Paris și îndeletnicirile noastre erau altele decât eu să stau pe bloguri de mămici. Cumva mi-a scăpat această informație și îmi pare rău pentru că este vorba de o investiție minimă, dar oferă confort pentru o perioadă îndelungată. Îndelungatăăăăăăăăăă, că așa a fost!
Am avut posibilitatea să testez de curând o astfel de pernuță la una din prietenele mele și m-a apucat nostalgia și ciuda că nu am avut și eu una astfel, pe atunci. Kira a fost la fel de încântată să o călărească, cum de altfel îi plac cam toate pernele din casă :)))

Mă privesc pe mine, cea din primele luni după naștere și reallizez cât de mult înseamnă să cunoști și să te informezi de la o ”sursă” cu experiență deja, pentru că anumite stări mai proaste pot fi doar rezultatul unui disconfort fizic pe care noi nu l-am depistat la timp. Tind să cred că durerile mele de spate și permanenta căutare a locului potrivit pentru alăptare ar fi putut fi rezolvat cu o simplă pernă! O PERNĂ, Karl!

Pernele pentru sarcină te pot ajuta la somn(până la naștere, evident. după nu te mai ajută nimic! The ughly truth, dear :D) alăptare, dureri de spate și multe altele(după ce îți revii, ar putea fi un bun suport pentru sex). Atât în ​​timpul sarcinii, cât și după nașterea bebelușului, corpul tău va trece prin atât de multe schimbări și va fi atâââââââât de sensibil încât o pernă de sarcină moale și ergonomică ar putea deveni noul tău partener preferat

Dacă ești însărcinată sau deja ai născut recent, trage un ochi peste asortimentul acestui producător autohton aici. Și, ca să îl susțin în tot ce fac ei pentru noi, mămicile cu pici, o să vă las și această pagină, tot a lor. Aici găsiți hăinuțe și accesorii pentru copii, pentru care nu trebuie să îți vinzi un rinichi ca să ți le permiți ?

Dacă deja ai o pernă sau te gândești să îți cumperi, dar nu știi ce model să alegi, hai să discutăm în comenatrii și să ne ajutăm cu sfaturi.

Bisous

Împarte cu prietenii
500Shares

Lasă un răspuns